Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Επίθεση δέχθηκε απο Hackers η ιστοσελίδα της ΣΕΠ

Η γνωστή Ελληνική  ιστοσελίδα SecNews που ασχολείται με τους Η/Υ ,το Hucking , την ασφάλεια των Ιστοσελίδων , και την τεχνολογία , δημοσίευσε την πληροφορία για μικρής έκτασης και μάλλον ερασιτεχνική "επίθεση" στην ιστοσελίδα της ΣΕΠ Θυγατρική της Cosco .

Σχόλιο : Μήπως οι Εταιρείες αυτού του μεγέθους πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην ασφάλεια του διαδικτύου? 

Απόσπασμα απο το δημοσίευμα της SecNews 

"Επίθεση hacker φαίνεται οτι πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ώρες στην ιστοσελίδα της εταιρείας διαχείρισης της COSCO και συγκεκριμένα της ΣΕΠ Α.Ε.
Παρ όλες τις επενδύσεις όμως που έχουν πραγματοποιήσει οι Κινέζοι επενδυτές της Cosco, φαίνεται ότι η προστασία των συστημάτων πληροφορικής της εταιρείας και ειδικότερα αυτών που είναι διαθέσιμα στο κοινό, ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Ινδονήσιος hacker, μέλος των Gantengers Crew με το ψευδώνυμο “d3b~x (ο οποίος πριν μερικές ημέρες είχε πραγματοποιήσει και επίθεση αλλοίωσης ιστοσελίδας σε εταιρεία τραπεζικών εφαρμογών) φαίνεται οτι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην ιστοσελίδα της ΣΕΠ Α.Ε.
Ο “d3b~x”, σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδων του εξωτερικού, προχώρησε σε αλλοίωση εσωτερικού συνδέσμου της ιστοσελίδας, με χρήση αδυναμίας που εντόπισε πιθανόν στο σύστημα διαχείρισης της ιστοσελίδας. Ο Ινδονήσιος hackers διαθέτει και ιστοσελίδα [εδώ]. "

Πηγή:SecNews
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
http://www.ektelonismos.com 
http://custom-brokers.blogspot.com 
email :kourtesisa@hotmail.com
Tel :6977636709

Δεν υπάρχουν σχόλια: