Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Εγκαινιάζεται η συνεργασία Cosco - HP


Oι όμιλοι της Cosco και της HP εγκαινιάζουν την Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Πειραιά, την έναρξη της συνεργασίας τους η οποία το καθιστά πύλη για τις αγορές της Ευρώπης.
Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση σε τέτοιες κινήσεις, ενώ από την πλευρά του αμερικανικού ομίλου θα δώσει το «παρών» ο αντιπρόεδρος του Τόνι Πρόφετ.
Με τη συμφωνία αυτή η HP θα προωθεί μέσω του εμπορευματικού σταθμού της Cosco στον Πειραιά τα προϊόντα της από την Ασία προς τις ευρωπαϊκές αγορές χρησιμοποιώντας το τρένο το οποίο θα συνδέει στο εξής το εμπορικό λιμάνι με το εθνικό δίκτυο.
Πειραιάς 
Υπολογίζεται ότι με αυτό τον τρόπο μειώνεται κατά μέσο όρο κατά οκτώ μέρες ο χρόνος που απαιτείται έως σήμερα για την προώθηση φορτίων από τις αγορές της Ασίας προς την Ευρώπη και αναβαθμίζεται σημαντικά το λιμάνι του Πειραιά, ενώ η Cosco βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για άλλες αντίστοιχες συμφωνίες με διεθνείς εταιρείες.
Πηγή: Ημερησία
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel :6977636709

Δεν υπάρχουν σχόλια: