Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΓαιαΟΣΕ: Σήμερα Κληρώνει για το Θριάσιο

Σήμερα θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των «μνηστήρων» με τη ΓΑΙΑΟΣΕ προκειμένου να προχωρήσει το έργο κατασκευής του εμπορευματικού κέντρου στο Θριασιο Πεδίο. 
Αύριο Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας προκειμένου να προχωρήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα του ΟΣΕ που εκκρεμεί από το 2002.
Η εταιρεία που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες δημοπράτησης του έργου αποφάσισε στις 15 Μαρτίου να υιοθετήσει τη μέθοδο της ανάθεσης του έργου ύστερα από διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων εκδήλωσης δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι σημερα Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 και ώρα 16:00.
Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος διαγωνισμός αν και είχε προσελκύσει «ηχηρά» ονόματα του εγχώριου κατασκευαστικού κλάδου άλλα και διεθνείς επιχειρήσεις όπως η Cosco, κηρύχθηκε άγονος τον περασμένο Ιούλιο, παρά τις τουλάχιστον πέντε παρατάσεις στην τελική προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών.
Ετσι η ΓΑΙΟΣΕ ανακοίνωσε ότι προχωρεί σε πρόσκληση εκδήλωσης δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάθεση του έργου.
Πηγή: Ημερησία Πλήρες άρθρο εδώ
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel :6977636709