Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Βραβείο στον ΟΛΠ ως η καλύτερη εταιρεία του Δημοσίου το 2011

Ως η καλύτερη εταιρία του δημοσίου τομέα το 2011, τιμήθηκε ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Τα επιχειρηματικά βραβεία για εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κώστα Μποτόπουλο, τον πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτη Λαζαρίδη, τον πρόεδρο των Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών, Π. Δράκο, τον γγ της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών, Γ. Κουμπά και τον πρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Κ. Βολίκα.
Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε., Γιώργος Ανωμερίτης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Π. Πετρουλή και τον διευθυντή Διοίκησης, Δ. Σπύρου.
Απαντώντας, εκ μέρους των διοργανωτών, στα εισηγητικά θετικά σχόλια για τον οργανισμό, ο Γ. Ανωμερίτης τόνισε ότι «όπως το 2011 έκλεισε με θετικά αποτελέσματα, έτσι και κατά το 2012 ο ΟΛΠ θα διανύσει μια κερδοφόρα πορεία, εκτελώντας παράλληλα ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 600 εκατ. ευρώ».
Πηγή: Εξπρές
Συγχαρητήρια Παιδιά και εις ανώτερα.
Επιμέλεια: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel:6977636709