Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εκπτώσεις στον Πειραιά : Αγοράστε τώρα σε τιμές που δεν ξανάγιναν !!


Αυτό είναι το σλόγκαν με το οποίο καλεί τους καταναλωτές να ψωνίσουν από τα μαγαζιά της πόλης τους ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά  από την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Ο εμπορικός κόσμος εκτιμά ότι φέτος, οι εκπτώσεις σε αρκετές περιπτώσεις θα φθάσουν μέχρι και το 70%, ωστόσο πολλοί καταναλωτές εμφανίζονται φειδωλοί ενόψει και της συζήτησης που έχει ανοίξει για περαιτέρω μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
Για κάποιους καταστηματάρχες, η περίοδος αυτή αποτελεί την τελευταία ελπίδα να αποφύγουν το λουκέτο, ενώ κάποιοι περιμένουν τις εκπτώσεις προκειμένου να ρευστοποιήσουν το στοκ των καταστημάτων τους και μετά να προχωρήσουν σε κλείσιμο.
Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία έναρξης των εκπτώσεων υπενθυμίζει στα μέλη του ότι «η τήρηση των κανόνων και η διαφύλαξη των θεσμών, ιδίως σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, αποτελούν εργαλεία καταπολέμησης της κρίσης και τυχόν παραβίασή τους μπορεί να επιφέρει ακόμη πιο επώδυνες συνέπειες».
Υπενθυμίζει, επίσης, στους καταστηματάρχες ότι η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων, είναι υποχρεωτική σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
Τέλος, συνιστά να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη, ώστε η κάθε παροχή να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά. Διαβάστε ΕΔΩ όλη την ανακοίνωση
Πηγή:NewsIt
Αναδημοσίευση: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel:6977636709