Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πειραιάς: «Πανηγυρική» καταστροφή προϊόντων «μαϊμού»

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, η Δημοτική Αστυνομία θα προβεί σύμφωνα με το Νόμο, αύριο Τρίτη (10-1-12) και την Πέμπτη (12-1-12) στην πέμπτη καταστροφή παράνομων προϊόντων και προϊόντων απομίμησης διαφόρων ειδών και αντικειμένων που έχει κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη.( Διαβάστε εδώ παλαιότερη ανάρτηση σχετικά με το θέμα)
Θα προβεί, ακόμη, στην αποστολή παράνομων ψηφιακών δίσκων (CD-DVD) για ανακύκλωση σε θεσμοθετημένο όργανο Ανακύκλωσης.
Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη (10-1-12), στις 9 το πρωί, στο χώρο μπροστά από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, στην οδό Ευριπίδου 66, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Καθαριότητας, θα καταστραφούν 150.000 κατασχεμένα είδη (διάφορα αντικείμενα) παράνομων μικροπωλητών.
Επίσης, την Πέμπτη (12-1-12) την ίδια ώρα και από την ίδια Διεύθυνση, θα μεταφερθούν με ειδικό όχημα ανακύκλωσης του Δήμου σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης, 100.000 παράνομοι κατασχεθέντες ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), παρουσία εκπροσώπου της Α.Ε.Π.Ι.
Τα είδη κατάσχεσης θα καταστραφούν με μέριμνα της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Β΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Διεύθυνσης Καθαριότητας, παρουσία των Αντιδημάρχων Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Α. Κάρλε και Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ. Γ. Δαβάκη, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στην Καθαριότητα κ. Η. Κατσαφάδου, εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.
Πηγή:TheSeaNation 
Αναδημοσίευση: Κουρτέσης Αλέξανδρος Εκτελωνισμοί Εμπορευμάτων .
Tel:6977636709