Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τι έγινε πάλι στον ΟΛΠ ;; !!

Πρωτοφανή πράγματα συνέβησαν χτες 28/06/2010 στο τμήμα του λιμανιού που διαχειρίζεται ο ΟΛΠ . 7,30 το πρωί δεν υπήρχε κανείς υπάλληλος στο τμήμα βεβαίωσης ,αποβίβασης και τιμολόγησης Container. 8,30 το ίδιο . Για να μην τα πολυλογώ αργά κατάλαβαν ότι από τους υπαλλήλους οι μισοί και παραπάνω ήταν με μετάθεση στα Κεντρικά , οι υπόλοιποι σε κανονική άδεια , Το ωραίο είναι ότι κανείς δεν το πήρε χαμπάρι , και άρχισαν να ψάχνονται , καλά δεν υπάρχει διεύθυνση προσωπικού ? Τελικά φέρανε την καημένη την Ζ...... η οποία ήταν σε άδεια και μένει κοντά να εξυπηρετήσει την κατάσταση . Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη .
Πριν αρκετά χρόνια είχαν φύγει με άδεια όλοι οι εργάτες που άνοιγαν τα Container στην παλιά περιοχή Ε και είχαν πάει για ελιές , δεν υπήρχε άνθρωπος να εξυπηρετήσει τον συναλλασσόμενο και τους Τελωνειακούς να κάνουν ελέγχους . Βέβαια τότε έπεσαν κεφάλια . Για την Ιστορία αναφέρω ότι όλοι ήταν από την Μάνη , Τυχαίοοοοοο.!!!!.

Σχόλιο :Το Blogg τα λέει όλα και τα σχολιάζει όλα και τα καλά και τα αρνητικά , δεν είναι με το μέρος κανενός . Έτσι γιατί πρέπει πια να αλλάξουμε νοοτροπία , έτσι γιατί πρέπει να αποβάλουμε το σύνδρομο του κτήτορα ,την λάθος άποψη της χρησικτησίας . Διότι το "λιμανάκι μας" κατά την έκφραση αγαπητού σχολιαστή ,δεν ανοίκει σε κανέναν είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και εργαλείο ανάπτυξης . Κάποιοι βέβαια το παρανόησαν και το έκαναν "δικό" τους , μέγα λάθος , θέλησαν δε να παίξουν τα δικά τους πολιτικά και μη παιχνίδια . Ο νοών νοείτω !!
Αλέξανδρος Κουρτέσης , Εκτελωνιστής . http://www.ektelonismos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: