Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΟΜΥΛΕ-Λιμενεργάτες: Η επίσημη ανακοίνωση για την αναστολή των κινητοποιήσεων

Τα ΔΣ της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών συναντήθηκαν σήμερα με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ ΑΕ κ. Ανωμερίτη, ο οποίος δεσμεύτηκε προς την ΟΜΥΛΕ να αρχίσουν άμεσα ουσιαστικές διαπραγματεύσεις :
Μεταξύ ΟΜΥΛΕ & Ένωσης Λιμενεργατών και ΟΛΠ για την πλήρη διατήρηση των θέσεων εργασίας στο διηνεκές καθώς και των εργασιακών δικαιωμάτων.
Μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ για το θέμα της Σύμβασης Παραχώρησης, όπου η ΟΜΥΛΕ και η Ένωση Λιμενεργατών θα υποβάλλουν συγκεκριμένες προτάσεις.
Μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΕΠ για το πλαίσιο των φορολογικών ρυθμίσεων.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα ΔΣ της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζόμενους και το κοινωνικό σύνολο, σε συνεδρίασή τους την Τρίτη 10/11/2009
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων από 11/11/2009.
Η απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά δεν σταματάει τους αγώνες των εργαζομένων γιατί δεν ποινικοποιείται η συνδικαλιστική δράση, όσο σκληρές κι αν είναι οι δικαστικές αποφάσεις. Το Συνδικαλιστικό Κίνημα των λιμανιών είναι όρθιο μετά από αγώνες 3 χρόνων και με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ συνεχίζουμε τον αγώνα .
Πηγή:MariNews
Επεξεργασία ,Σχόλιο : Αλέξανδρος Κουρτέσης http://www.ektelonismos.com/ (Προσέξτε την διατύπωση! αναστέλλονται όχι σταματάμε την απεργία , δηλαδή το πάρτι δεν τέλειωσε ακόμα έχουμε μέλλον μπροστά μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: