Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΟΜΥΛΕ: Δεν αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Λιμενεργατών ΟΛΠ μετά από σημερινή τους απόφαση.
Ειδικότερα, δεν αναστέλλουν την 48ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει και ανακοινώνουν αποχή από την εργασία το Σαββατοκύριακο.
Σημειώνεται ότι αύριο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή που έχουν καταθέσει με το Δήμο Περάματος για να κριθεί αντισυνταγματική η σύμβαση παραχώρησης.
Η ανακοίνωση
Οι συνδικαλιστές σε ανακοίνωσή τους επισημαίνουν:
Η Διοίκηση του ΟΛΠ μέχρι την τελευταία στιγμή επιχειρεί με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσει το έγκλημα του ξεπουλήματος του Σ.ΕΜΠΟ. Οι εργαζόμενοι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, καταδίκασαν την πολιτική της προηγούμενη κυβέρνησης και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στη νέα κυβέρνηση: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟ Σ.ΕΜΠΟ Τα Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών όπως είχαν ανακοινώσει συνεδρίασαν σήμερα 8.10.2009 και αφού εκτίμησαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές της 4.10.2009.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
24ωρη Απεργιακή Κινητοποίηση στις 9 Οκτωβρίου 2009 Αποχή από εργασία Σαββάτου και Κυριακής στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2009 Νέα συνεδρίαση την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 Καλούμε τη Νέα Κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να δώσει λύση, ώστε να αναστραφεί η κατάσταση στο Λιμάνι>.
Πηγή:Marinews
Επεξεργασία , Σχόλιο:Alexander Kourtesis

Δεν υπάρχουν σχόλια: