Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Παγωμένα τα τιμολόγια του ΟΛΠ για το 2009

Πάγωμα των τιμολογίων και για το β' εξάμηνο προανήγγειλε προ ολίγου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, κ. Αναστασόπουλος στο προεδρείο της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης, με το οποίο συναντήθηκε . Αναλυτικότερα, κατά την συνάντηση αυτή από πλευράς του Προεδρείου της Δ.Ν.Ε. ετέθησαν ζητήματα του άμεσου μέλλοντος, αναφορικά με το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την πρόοδο των επενδυτικών σχεδιασμών του Οργανισμού, την υλοποίηση της Σύμβασης παραχώρησης τμημάτων του ΣΕΜΠΟ σε ιδιώτες, καθώς και την προώθηση των διαδικασιών θέσπισης στα πλαίσια του παρόντος Κανονισμού οικονομικής αλλά και γενικής πολιτικής πελατοκεντρικού χαρακτήρα.
Ιδιαίτερα σημειώνεται ότι συνεφωνήθη αμοιβαία συνεργασία και των δύο πλευρών, προς την κατεύθυνση ανάπτυξης του λιμένος, μετά τις πολύμηνες ιδιότυπες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια ως και η καταβολή προσπαθειών ώστε να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν.
Από πλευράς του ΟΛΠ.ΑΕ παρεσχέθησαν διαβεβαιώσεις για την καταβολή προσπαθειών για την εδραίωση της σταθερότητας στο λιμάνι, για την αναγκαία εργασιακή ειρήνη, την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την αποδοχή της πρότασής της Δ.Ν.Ε για την ανάπτυξη πολιτικής πελατοκεντρικού χαρακτήρα.
Πηγή:TheSeaNation

Δεν υπάρχουν σχόλια: