Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Τροποποίησε το στιλ των κινητοποιήσεων η ΟΜΥΛΕ

Επιβεβαιώθηκε η σχετική ειδησεογραφία του TheSeaNation, καθώς πριν από λίγο επαναπροσδιόρισε το διεκδικητικό του πλαίσιο απέναντι στην ασκούμενη λιμενική πολιτική το Δ.Σ της ΟΜΥΛΕ που συγκροτήθηκε σε Σώμα επανεκλέγοντας στη θέση του προέδρου τον κ. Γιώργο Γεωργακόπουλο.
Ουσιαστικά η ΟΜΥΛΕ θα σταματήσει ύστερα από 15μηνο τις αποχές από υπερωριακή απασχόληση, εργασία σ/κ και αργιών στις 04-04 και θα είναι έτοιμη για αγωνιστικές παρεμβάσεις σε όλα τα κρίσιμα θέματα που έχει αναδείξει και σχετίζονται τόσο με την παραχώρηση των ΣΕΜΠΟ των ΟΛΠ και ΟΛΘ, όσο και το διαχωρισμό των νεοπροσλαμβανόμενων εργαζομένων σε παλιούς και νέους.
Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις που δεν προσδιορίζονται, θα απαντήσει και στο ενδεχόμενο επίδειξης από την πλευρά των διοικήσεων των λιμένων απροθυμίας, αναβλητικότητας και αδιαλλαξίας στην προώθηση των νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας ενώ όπως γίνεται γνωστό, η ΟΜΥΛΕ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 02-04 με τα αιτήματα της Ομοσπονδίας.
Απεργιακό πρόγραμμα θα εκφωνήσει με βάση τις σημερινές αποφάσεις η διοίκηση και για την πρώτη βδομάδα του Μαΐου όπου ως γνωστόν έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί εκδίκαση στο Συμβούλιο Επικρατείας της προσφυγής της ΟΜΥΛΕ κατά του διαγωνισμού του ΟΛΠ και ΟΛΘ. Εντός του Απριλίου θα διοργανωθεί και ημερίδα στην οποία θα επιχειρηθεί να καταδειχθεί το εσφαλμένο της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση για τα λιμάνια.
Το νέο Δ.Σ της ΟΜΥΛΕ έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Γιώργος Γεωργακόπουλος
Α΄ Αντιπρόεδρος : Στράτος Μπαλαμπανίδης
Β΄ Αντιπρόεδρος : Απόστολος Ντάλας
Γενικός Γραμματέας : Γιώργος Σπανόπουλος
Αν. Γεν. Γραμματέας : Τάσος Γουσέτης
Ταμίας : Πέτρος Θηραίος
Οργανωτικός Γραμματέας : Σωκράτης Κοντός
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Φανή Γουργούρη
Μέλη: Σταμάτης Βήχος, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Ανδρέας Μαρινάκης, Νίκος Μιχαηλίδης, Γιώργος Παπαβασιλείου
Πηγή:TheSeaNation

2 σχόλια:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά - αφού μεχμετράγοι σας δεν αφήνουν το ένα φύλο να πλήνη εσώρουχα άλλου και τα πετάνε αν τι να τα πλύνουν μα είναι τσιγκούνηδες. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά - αφού μεχμετράγοι σπηλαιοκτήνοι φουβουν μπάνιο. Γελούν βρόντα. Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης

ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΑ ΝΕΑ - ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ - ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ - ΛΙΜΑΝΙΑ είπε...

A.K: Εγώ πως μπορώ να σχολιάσω αυτό το σχόλιο , το αφήνω στην κρίση του καθενός αναγνώστη , προσωπικά δεν εβγαλα κανένα νόημα. Μάλλον εχει βάλει ο φίλος το κείμενο του σε μηχανή μετάφρασης.