Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Αυξήσεις έως 4,2% στα τιμολόγια των υπηρεσιών

Αυξήσεις έως και 4,2% στα τιμολόγια του ΟΛΠ αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εγκρίνει σε επόμενη συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Οι αυξήσεις θα αφορούν όλα τα βασικά τιμολόγια του Οργανισμού και κρίνονται αναγκαίες από τη διοίκησή του παρά το γεγονός ότι όποτε αποφασίζεται η αναπροσαρμογή τους ακολουθούν διαμαρτυρίες από ναυτιλιακά πρακτορεία και εταιρείες.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του ΟΛΠ πρόκειται στις 28 Νοεμβρίου να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα της επιχείρησης για το εννεάμηνο του 2007, τα οποία εκτιμάται ότι θα κινούνται σε θετικά επίπεδα όσο αφορά την κερδοφορία.

Την επόμενη εβδομάδα λήγουν και οι προθεσμίες σε δύο διαγωνισμούς που έχει προκηρύξει ο ΟΛΠ. Πρόκειται για τον διαγωνισμό προμήθειας τριών μεγάλων γερανογεφυρών με option για άλλους τρεις. Η επένδυση για τις πρώτες τρεις γερανογέφυρες είναι της τάξεως των 18 εκατ. ευρώ.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά την παραχώρηση έκτασης εντός της λιμενικής ζώνης στο Παλατάκι, για να κατασκευαστεί εκθεσιακός χώρος με εμπορικές χρήσεις και χώρους εστίασης. Ο διαγωνισμός μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχε συγκεντρώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πηγή:Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια: